Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0726 338 294 Strada Nouă, nr. 38A
Șelimbăr, Sibiu, Romania

Întrebări frecvente

Când știu că trebuie să vin la o consultație?
Consultația stomatologică trebuie să aibă loc o dată la 6 luni. Astfel, putem observa orice afecțiune stomatologică în faza incipientă pentru a o putea trata rapid și fără costuri ridicate.
Care este soluția de înlocuire a unui dinte lipsă?
La momentul actual, cea mai bună opțiune pentru un dinte lipsă este implantul dentar. În cadrul cabinetului nostru poți beneficia de anumite oferte pentru un implant dentar.
Când este necesar detartrajul dentar?
Detartrajul dentar este un tratament profilactic ce curăța dantura de tartru și placa bacteriană. Procedura este recomandată să se efectueze o dată la 6 luni, împreună cu periajul dentar și air-flow.
Ce este indicat pentru prevenirea cariei?
Periajul efectuat de 2 ori pe zi (dimineața și seara). În completarea acestuia intervine apa de gură și ața dentară. Pe lângă acestea, controlul stomatologic periodic și tratamentul profilactic asigură sănătatea orală.
Când am nevoie de un aparat dentar?
Aparatul dentar este metoda prin care se aliniază dinții înghesuiți sau se corectează ocluzia. Doar medicul stomatolog poate recomanda când este necesar, dar și ce tip de aparat este nevoie.
Pot pierde un dinte din cauza cariei dentare?
Din păcate, da. Caria dentară, odată aparută, trebuie tratată cât mai repede posibil. Cu cât amânăm mai mult vizita la medicul stomatolog, cu atât șansele ca dintele afectat să se piardă, crește semnificativ.