Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0726 338 294 Strada Nouă, nr. 38A
Șelimbăr, Sibiu, Romania

Fast & Fixed

Programare rapidă
Programare

Sistemul de implant dentar Fast & Fixed

Pierderea unui singur dinte pune în pericol și poate compromite sănătatea întregului organism! Pierderea mai multor dinți reprezintă un stres major, având totodată efecte negative pentru sănătatea generală a întregului organism, cea mentală și, nu în cele din urmă, socială.

 

Implantul dentar Fast & Fixed este cea mai bună alternativă pentru persoanele care au cel puțin patru sau șase dinți lipsă pe arcada dentară, sau care au primit proteze dentare ca opțiune, dar care pot fi înlocuite fără durere în doar 24 de ore.


Cu sistemul de implanturi dentare multiple Fast & Fixed, vă puteți îmbunătăți zâmbetul și viața în DOAR O ZI.

 

Bredent, o firmă germană cu 40 de ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea de dispozitive dentare, a dezvoltat tehnologia revoluționară Fast & Fixed.

 

 

Sistemele moderne de implanturi, cum ar fi Fast și Fixed, permit pacienților să obțină un set nou și complet de dinți într-o singură zi. În comparație cu soluțiile tradiționale, care necesită utilizarea a 8 până la 10 implanturi în fiecare arcadă, sistemul de implant dentar Fast & Fixed utilizează 4 implanturi în mandibulă și 6 în maxilar. Pacientul primește în mai puțin de o zi dinți perfect funcționali, cu care poate mânca, râde și vorbi fără niciun disconfort.

 

Fast & Fixed este o procedură revoluționară pentru pacienții care au nevoie să își îmbunătățească întreaga dantură, iar principalul beneficiu îl constituie timpul de tratament mai rapid și protezarea imediată.

 

Conceptul Fast & Fixed este cunoscut și ca „dinți ficși într-o zi”. La sfârșitul intervenției de o singură zi, pacientul va pleca cu implanturile dentare inserate și cu lucrarea protetică fixă, putându-și relua activitățile zilnice, fără a se confrunta cu durere sau disconfort.

 

Iată care sunt beneficiile sistemului de implant dentar Fast & Fixed de la Bredent:

 

 • Puteți obține zâmbetul complet, estetic și funcțional, în doar 24 de ore;
 • Datorită numărului de implanturi inserate, costurile sunt reduse cu 60%;
 • Tratamentul este foarte rezistent, putând avea o durată de viață de 20 de ani, cu o igienizare orală corespunzătoare;
 • Aspectul estetic al danturii este îmbunătățit;
 • Întreaga intervenție este realizată fără durere sau disconfort;
 • Datorită unei bune pregătiri încă de la începutul tratamentului, timpul procedurii este redus;
 • În cele mai multe situații, tratamentele mai complexe de implant dentar, cum ar fi sinus lifting, adiția osoasă și alte proceduri auxiliare de implant dentar, nu mai sunt necesare.

 

Cum știi dacă sistemul de implant dentar Fast & Fixed este potrivit pentru tine?

 

Candidatul ideal pentru acest tip de tratament se poate confrunta cu una dintre următoarele probleme:

 

 • Înlocuirea protezei dentare cu o lucrare fixă;
 • Edentație totală;
 • Majoritatea dinților pierduți de pe o arcadă;
 • Riscuri de pierdere a dinților (cauzate de afecțiuni orale, precum parodontoza).

Sistemul Fast & Fixed cu 4 implanturi

Acesta este dedicat arcadei inferioare (mandibula) , folosindu-se cele mai bune porțiuni ale osului. 2 dintre cele 4 implanturi sunt oblice și mai lungi, cu scopul de susținere, celelalte fiind verticale. Acestea din urmă asigură confort sporit pentru pacient.

 

Sistemul Fast & Fixed cu 6 implanturi

În cazul acestuia, cele 6 implanturi dentare sunt împărțite astfel: 2 implanturi atașate oblig, pentru a asigura susținere eficientă, celelalte 4 fiind inserate vertical, garantând confortul pacientului. Sistemul Fast & Fixed cu 6 implanturi este adresat maxilarului superior.

 

Etapele de tratament

 • Consultația și planul de tratament

Implantologul va examina cavitatea bucală, apoi vă va sugera o serie de radiografii panoramice, analize de sânge și o tomografie computerizată dentară. Planul de tratament este stabilit după analizarea acestor studii, medicul determinând dacă osul are o suprafață suficientă pentru sistemul de implanturi Fast & Fixed. În acest moment, de asemenea, medicul stomatolog vă va face cunoscute planurile financiare și posibilitățile de plată, pentru a nu exista neînțelegeri pe parcursul procedurii.

 

 • Intervenția chirurgicală

În această etapă, se introduc implanturile propriu-zise (sub anestezie, pentru a asigura confortul pacientului în timpul procedurii). Se realizează și se fixează lucrarea dentară provizorie. Întreaga intervenție poate dura între 2 și 3 ore.

 

Sistemul revoluționar Fast & Fixed: zâmbete complete în doar o zi!

Te așteptăm la o consultație în cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Sorina Preda!